KONYA / MERAM - Ahmet Azmi-Makbule Elberk Ortaokulu

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

May

Mrt

Anasınıfımız Orman Haftası çerçevesinde okulumuzun yanında bulunan camii yanındaki alana fidan dikti. Fidanları toprakla buluşturan onlara can veren öğrencilerimize, okul müdürümüze, öğretmenimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale’de yenilmeyerek bu güzel vatan topraklarını bize miras bırakan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuzda Medeniyet Okulu Projesi kapsamında öğrencilerimize yönelik tiyatro gösterisi yapıldı.

Ara

Okulumuzda Teknoloji Tasarım dersi sergisi sergilendi. Emeklerinden dolayı öğretmenimiz Zeynep YALÇIN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 93.yılı yapılan etkinliklerle çoşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuzda öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize yönelik aşure ikramı yaptık.